Monin Lavanduľa 0.70L
12,10 € s DPH Vaša cena: 9,95 € bez DPH
11,93 € s DPH
Popis produktu
Monin Sirupy uviedla na trh francúzska rodinná firma Monin SA Roku 1912. Jedná sa o nealkoholické sirupy, ktoré sú vyrobené z najkvalitnejších prírodných ovocných a rastlinných vysoko koncentrovaných výťažkov. Sirupy Monin sú vhodné pre prípravu ochutených káv, nealkoholických miešaných kokteilov, alebo na dochutenie ovocných a zmrzlinových pohárov.
Pri predstavovaní jednotlivých skupín nemôžeme začať inak ako sirupovou radou MONIN. Základnou charakteristikou, v dnešnej dobe zdravej výživy, je: NO FAT ¨NO PRESERVATIVES ¨NO CHOLESTEROL .Samozrejme ide o charakteristiku sirupu samotného, čo už nemusí platiť o výslednom cocktaily, ktorého je sirup súčasťou. Krajinou pôvodu je Francúzko a portfólio sirupov MONIN ponúka viac ako 100 druhov rôznych príchutí, farieb a aróm.
Firma MONIN S.A. je nezávislý rodinný podnik s tradíciou od roku 1912.
Firma exportuje svoje výrobky do viac ako 100 krajín, ale taktiež z mnohých krajín dováža vybrané vysoko kvalitné ingrediencie pre výrobu. Obľubu a kvalitu týchto sirupov na medzinárodnej úrovni potvrdzuje fakt, že spoločnosť MONIN je mimoriadnym pridruženým členom IBA (Medzinárodná Barmanská Asociácia). MONIN sirupy sú vyrobené z prírodných ovocných a rastlinných výťažkov a ako už bolo uvedené, neobsahujú tuky, cholesterol a konzervačné činidlá.
Prečo sa sirupy MONIN tešia obľube u barmanov? Dôvodom môže byť vysoká koncentrácia, farbivosť, chuť, aróma a v neposlednom rade tiež tvar fľaše (vhodný na free style). Celé portfólio môžeme rozdeliť na sirupy a na šťavy. Kategóriu štiav tvorí Lime Juice, čo je kombinácia limetovej a citrónovej šťavy a Rantcho, čo je citrónový fresh. Pre šťavy je charakteristické, že na rozdiel od sirupov, musia byť skladované v chlade. Tiež majú podstatne nižší obsah cukru.
TOVARU
S NÁKUPOM NAD 100€
TOVARU
V BRATISLAVE
Škótska Whisky - sprievodca regiónmi výroby škótskej whisky
Rovnako ako kvalitné vína sveta aj škótske single malt whisky sú zoskupené podľa regiónov. Tradične existovali štyri regióny na pálenie whisky. Tieto regióny sú však viac spojené so starými nariadeniami a daňovými systémami.